Preloader icon
Wij doen graag uw

Caravan en Camperschade

Het herstellen van schade aan uw caravan of camper vraagt om de deskundige blik van een specialist. Samen met ons zusterbedrijf Jaspers Caravan Camper Service hebben we tientallen jaren ervaring in allround reparaties aan alle merken campers en caravans.

Meer weten? Klik hier om te ontdekken wat we bij schade aan uw caravan voor u kunnen betekenen of hier  als u wilt weten wat we bij schade aan uw camper kunnen doen.

Caravan schade
Wij doen graag uw

Omnia schadeherstel

Jaspers Caravan Camper Service is aangesloten bij Omnia Caravan & Camper Schadeservice, een landelijk samenwerkingsverband van vakkundige, professionele schadeherstellers voor caravans en campers. De bij Omnia aangesloten bedrijven staan garant voor kwaliteit, deskundigheid en goede service en werken voor alle camper- en caravanverzekeraars.

Het laten herstellen van uw caravan of camper door een bij Omnia aangesloten bedrijf, heeft de volgende voordelen:

Hagelschade

Hagelbuien komen steeds vaker voor. Daarom rekenen sommige verzekeraars een extra bedrag om uw caravan of camper tegen hagelschade te verzekeren. Bij Jaspers Caravan Camper Service vervangen we een beschadigd dak voor een hagelbestendig dak voor de prijs van een aluminium dak.

Aangesloten verzekeraars

Wij doen graag uw

RE-CAMP schadeherstel

Jaspers Caravan Camper Service is onderdeel van RE-CAMP, een landelijk netwerk van zorgvuldig geselecteerde topspecialisten in schadeherstel van campers en caravans. Onze gecertificeerde experts gebruiken de beste materialen en reparatietechnieken en geven 10 jaar garantie op de schadeherstelwerkzaamheden.

RE-CAMP

Complete afhandeling van schades

Heeft u schade aan uw camper of caravan en bent u verzekerd bij een bij RE-CAMP aangesloten verzekeraar? Dan neemt RE-CAMP met één aanspreekpunt de complete afhandeling van uw schade op zich.

Wat wij doen

Onze betrokken RE-CAMP schadeherstellers werken met passie aan het herstel van uw caravan of camper door:

Heeft u vragen over onze diensten?

Wij helpen u graag!